fbpx

Når du ønsker seriøs udvikling!

Kranio-sakral terapi 

Kranio-sakral terapi retter op på kroppen. Det er en blid behandlingsform, som kan hjælpe på utallige lidelser. Her er bare nogle af dem.

 • Piskesmæld.
 • Rygskader.
 • Iskas smerter
 • Diskusprolaps.
 • Trafik-sportsskader.
 • Bækkenløsning.
 • Vand i kroppen.
 • Børn med fladt baghoved.
 • Sengevædere.
 • ADHD.
 • Autisme.
 • Øreproblemer.
 • Hovedpine/migræne.
 • Frosne skuldre.

Når jeg arbejder med klienter, bruger jeg en del andre teknikker ud over Kranio- sakral terapien, jeg bruger den fysiske healing til at løsne op i bla. hofteled. Samtidig løsner jeg dit bindevæv, som ofte er spændt. Når dit bindevæv er spændt, er dine muskler fastlåst, og kan ikke arbejde optimalt. Ved at mikse disse 3 behandlingsformer, bliver resultatet rigtig godt.

Regressionsterapi – Sjælerejser

Regressionsterapi også kaldet en sjælerejse, er en terapi form, hvor det er dig der er på en rejse- enten til et tidligere liv eller til livet mellem livene. Det er dig, der rejser/oplever og mig der guider dig.

Jeg er uddannet regressionsterapeut hos Helle Odder, som har udviklet principperne. Til hverdag arbejder jeg som skolelærer og bor sammen med Birgitte.

På en regressionsrejse starter du med en meditation hvor du slapper af,  derpå tager vi kontakt med din skytsånd, som viser dig et tidligere liv.

Det kan enten være en terapi rejse hvor vi sammen forsøger at finde årsagen til nogle af de problemer du har i dit nu liv, eller en turistrejse hvor vi går efter by- og gadenavne, kirker og andre google-bare kulturhistoriske ting.

Rejsen kan også kombineres, så vi går efter begge områder.

På en rejse til livet mellem livene, oplever du stedet hvor din sjæl opholder sig imellem dine jordiske liv. Du ser hvad dine opgaver er i dit nu liv, møder måske dine afdøde kære og får healende bade.

Du får en grundig vejledning i, hvordan du kontakter din skytsånd og bruger denne i din hverdag.

En sjælerejse tager 2½ – 3 timer.

Rejsen bliver optaget og du får den med på USB-stik.

En dag for to

En dag for to, er en dag, som står i forkælelsens tegn, I får begge lov at vælge mellem regressionsterapi, sjælerejse, livet mellem livene eller en turistrejse, samt en valgfri behandling.

Efter en let frokost bytter I.

Selvudvikling

Kender du det, det med at vi siger:

“Nu gider jeg ikke flere skænderier med kæresten/manden, nu flytter jeg.”
“Bossen og kollegaerne er bare for meget, nu skifter jeg job.”
“Nu flytter jeg til en anden by, det her dur ikke.”

Et ordsprog siger…. Nissen flytter med… Og ved du hvad ?? Nissen er DIG, ja du læste rigtigt…

Intet, som i INTET ændrer sig, med mindre du ændrer dig.

Så tag og kik dig selv i øjnene hver gang du har brug for at finde ny kæreste, nyt job, ny bolig osv.

Hvis du ikke tager tyren ved hornene, kikker på dig selv, dine mønstre, dine kerneoverbevisninger, som du har haft med dig hele livet, så er det håbløst, og du vil ende i samme problem igen og igen.

Jeg har selv stået og bebrejdet alt, lige fra kærester, bolig, kollegaer osv. for mine udfordringer, men et er sikkert, når jeg har gjort det, så er det kun MIG SELV, der hopper over hvor gærdet er lavest, det er ingen andres skyld end mig og min smerte. Det samme gælder for DIG.

Vi er nødt til at stoppe op, kikke ind ad, se på egne gamle mønstre/kerneoverbevisninger/lavt selvværd.

ET ER SIKKERT……. Når du ændrer dig, så ændrer verden omkring dig også.

Er det svært at overskue ?? Så fortvivl ikke, jeg har en masse redskaber, jeg kan give dig, så du kan komme godt i den rigtige retning.

Jeg er mentaltræner, både i dine tanker, og med din krop. Jeg ændrer din måde at tænke på, samt din måde at se dig selv på ved samtale. Jeg arbejder med tankens kraft og går i dybden med dine kerneoverbevisninger. I det hele taget flytter jeg rundt på dit mindset.

Dette vil rykke dig mentalt og give dig en god selvudvikling. Dette kan bruges både af firmaer, der trænger til et boost, boldklubber der gerne vil se mål og oprykning, og dig, som trænger til at se livet/dig selv, på en ny smuk måde.

Da kroppen husker, vil den reagere på de forandringer, der sker i dit mindset. Her vil jeg behandle din krop med en blanding af kranio-sakral terapi, fysisk healing og løsning af bindevæv, så kroppen kommer i balance igen.

Tankens kraft

Tankens kraft er enorm.

DER ER INTET I VERDEN DER GIVER STØRRE PROBLEMER END ENS EGNE TANKER…….

Ja, du læste rigtigt, dine egne tanker, kan være din værste fjende. Vi bliver, er, og får hvad vi tænker, mange køre rundt i negative tanker, ved ikke hvordan de skal vendes. Nogen syntes bestemt, at de tænker positivt, med syntes de kun møder det negative, her er det så vi skal kikke på, hvad vi egentlig går og siger, hvordan vi taler, og ikke mindst, hvordan vi tænker, det  er helt sikkert, at der er nogle tankemønstre, der her kan laves om. Vores hjerne er unik, den kan ikke se forskel på fortid, nutid eller fremtid.

Jeg kan hjælpe dig med at se, hvordan du bruger dine tanker, hvordan du kan ændre dem, vi kikker på, hvad der ligger af gamle overbevisninger, som stopper dig i at få det liv du ønsker, samt meget meget mere.

Du kan meget mere end du selv tror.

Du er unik…

Healing

Healing kan være med til at give dig balance samt ro i kroppen. Det  kan også være, at du får fornyet energi, under healing er det aldrig til at vide hvad der sker, jeg bruger min intuition når jeg healer, og du får en dejlig oplevelse.

Fysisk Healing

Her arbejder jeg med hele kroppen, mens du ligger og slapper af på briksen. Denne form for Healing kan hjælpe dig med fysisk samt psykisk smerte – da den åbner op for ubalancer, der ligger gemt i det underbevidste og får dig til at mærke 100% efter i det fysiske, såvel som det psykiske.

Vejrtræking

Her hjælper jeg dig til at trække vejret fra halsen, ned til underlivet. Det sker ved tryk Healing, hvor jeg trykker der, hvor du ikke trækker vejret –  du skal skubbe min hånd med din vejrtrækning, og der vil blive løsnet op for fastlåste energier, samt ubalancer. Vores Vejrtrækning er meget vigtig, mange af os trækker vejret overfladisk, det har faktisk større betydning for hele kroppen, end du er klar over, at vi lære at trække vejret rigtigt.

OH Kort

Vil du have svar på et problem, så kan kortene vise dig en måde at komme videre på. Du kan også vælge at få lagt et års oplæg, hvor kortene vil vise dig, hvad der vil være godt for dig at arbejde med, og give dig en idé til at nå dine mål her i livet

Husrensning

Husrensning er hvor vi renser huset for uønskede energier.

Det kan mærkes som om du føler dig overvåget, du kan føle der er kulde i et værelse, selv om varmen er skruet op, børnene vil ikke være i et bestemt rum, måske knurrer hunden af noget du ikke kan se, døre der smækker osv.

Det kan være afdøde, som ikke er kommet over på den anden side, og som skal have lidt hjælp.

Mærker du stadig aktivitet efter en uge, så kommer vi forbi igen, det er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Få kontakt til os 

Her kan der skrives en kort tekst

 

 

Hør mere. – Bliv ringet op….