fbpx

Når du ønsker seriøs udvikling!

Samtale terapi/Selvudvikling

SAMTALE! Ved en samtale hos mig, vil du få et større selvværd, mere overskud i hverdagen, både på arbejde samt privat, du vil finde roen i dig selv, større glæde, kort sagt, et rigere, smukkere og mere kærligheds fyldt liv. Uanset om du har været til en clairvoyance/krops-analyse, eller om du er hos mig for første gang, så møder jeg dig lige der hvor DU er, vi tager udgangspunkt i, hvad der rører sig i dig lige nu, og så arbejder vi sammen ud derfra. Vi vil snakke om de fysiske/psykiske forandringer der er i dig, store som små, du vil få en bevidsthed omkring, hvordan kroppen fortæller dig, hvad det er, at du glemmer at lytte til i dig. Det samme glæder, hvis du har noget i psyken, her er det lige så vigtigt at finde ind til, hvad det er, der er skyld i, at du har det som du har. Når du har fået en klarhed omkring det, så sker der ting og sager, og du vil kunne ændre, både kroppens smerter, samt de psykiske, hvordan skal du kunne ændre, hvis du ikke er bevidst omkring hvorfor krop/psyke reagerer som de gør?? Vi vil også snakke omkring overbevisninger, som ofte ligger meget dybt i os, se om du overhovedet har lyst/behov for at holde fast i dem, ofte vil DU finde ud af, at det slet ikke er DINE behov, der bliver opfyldt i de gamle overbevisninger. Vi vil snakke om tankerne, hvor meget indflydelse de har på vores liv, og hvor vigtigt det er, at blive bevist omkring vores tankemønstre. Tankens kraft er enorm stærk. Samtalerne vil være meget individuelle, da vi alle har hvert vores at slås med, og vi er alle unikke.

En samtale koster 800,-

 

Kropsbehandling

 

KROPSBEHANDLING!

En kropsbehandling hos mig, er lidt anderledes end du måske kender. Jeg tager ikke kun udgangspunkt i, hvor du har ondt, da smerten kan stamme andre steder fra, end du forventer, samtidig koncentrerer jeg mig om HELE kroppen, jeg blander det jeg har lært, så DU får lige præcis den behandling, som kun er tilpasset DIG.

Jeg arbejder med en blanding af kranio-sakralterapi, den fysiske healing, løsning af bindevæv/ massage, derudover kikker jeg på din vejrtrækning, mange trækker ikke vejret helt igennem, og det er der selvfølgelig en grund til, tit er det en beskyttelse af dig selv, små chok, som vi ikke er bevidste omkring, gør, at vi kan have lukket ned for en dyb vejrtrækning.

Hver kropsbehandling vil være meget individuelt, da vi alle er forskellige, dog ingen tvivl om, at vores krop husker, og de smerter vi har i kroppen, stammer fra psyken.

Pris: 650,-

 

 

Kranio-sakral terapi 

Kranio-sakral terapi retter op på kroppen. Det er en blid behandlingsform, som kan hjælpe på utallige lidelser. Her er bare nogle af dem.

 • Piskesmæld.
 • Rygskader.
 • Iskas smerter
 • Diskusprolaps.
 • Trafik-sportsskader.
 • Bækkenløsning.
 • Vand i kroppen.
 • Børn med fladt baghoved.
 • Sengevædere.
 • ADHD.
 • Autisme.
 • Øreproblemer.
 • Hovedpine/migræne.
 • Frosne skuldre.

Når jeg arbejder med klienter, bruger jeg en del andre teknikker ud over Kranio- sakral terapien, jeg bruger den fysiske healing til at løsne op i bla. hofteled. Samtidig løsner jeg dit bindevæv, som ofte er spændt. Når dit bindevæv er spændt, er dine muskler fastlåst, og kan ikke arbejde optimalt. Ved at mikse disse 3 behandlingsformer, bliver resultatet rigtig godt.

Healing

Healing kan være med til at give dig balance samt ro i kroppen. Det  kan også være, at du får fornyet energi, under healing er det aldrig til at vide hvad der sker, jeg bruger min intuition når jeg healer, og du får en dejlig oplevelse.

Regressionsterapi – Sjælerejser

Regressionsterapi også kaldet en sjælerejse, er en terapi form, hvor det er dig der er på en rejse- enten til et tidligere liv eller til livet mellem livene. Det er dig, der rejser/oplever og mig der guider dig.

Jeg er uddannet regressionsterapeut hos Helle Odder, som har udviklet principperne. Til hverdag arbejder jeg som skolelærer og bor sammen med Birgitte.

På en regressionsrejse starter du med en meditation hvor du slapper af,  derpå tager vi kontakt med din skytsånd, som viser dig et tidligere liv.

Det kan enten være en terapi rejse hvor vi sammen forsøger at finde årsagen til nogle af de problemer du har i dit nu liv, eller en turistrejse hvor vi går efter by- og gadenavne, kirker og andre google-bare kulturhistoriske ting.

Rejsen kan også kombineres, så vi går efter begge områder.

På en rejse til livet mellem livene, oplever du stedet hvor din sjæl opholder sig imellem dine jordiske liv. Du ser hvad dine opgaver er i dit nu liv, møder måske dine afdøde kære og får healende bade.

Du får en grundig vejledning i, hvordan du kontakter din skytsånd og bruger denne i din hverdag.

En sjælerejse tager 2½ – 3 timer.

Rejsen bliver optaget og du får den med på USB-stik.

En dag for to

En dag for to, er en dag, som står i forkælelsens tegn, I får begge lov at vælge mellem regressionsterapi, sjælerejse, livet mellem livene eller en turistrejse, samt en valgfri behandling.

Efter en let frokost bytter I.

OH Kort

Vil du have svar på et problem, så kan kortene vise dig en måde at komme videre på. Du kan også vælge at få lagt et års oplæg, hvor kortene vil vise dig, hvad der vil være godt for dig at arbejde med, og give dig en idé til at nå dine mål her i livet

Husrensning

Husrensning er hvor vi renser huset for uønskede energier.

Det kan mærkes som om du føler dig overvåget, du kan føle der er kulde i et værelse, selv om varmen er skruet op, børnene vil ikke være i et bestemt rum, måske knurrer hunden af noget du ikke kan se, døre der smækker osv.

Det kan være afdøde, som ikke er kommet over på den anden side, og som skal have lidt hjælp.

Mærker du stadig aktivitet efter en uge, så kommer vi forbi igen, det er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Pris. 1000,- 

Få kontakt til os 

Her kan der skrives en kort tekst

 

 

Hør mere. – Bliv ringet op….