fbpx

Lær os at kende!

 

Min største forandring, der gjorde MIG stærk. Var da jeg valgte at tage ansvar for MIT liv, midt i en total nedtur.

 Jeg blev uddannet Healingsterapeut i 2015. Mit mål er, at vise dig, at du kan få et rigere, smukkere og mere kærlighedsfyldt liv, uanset hvor svært du har det, og hvor gammel du er, det er aldrig forsent. Jeg har selv taget rejsen.

Jeg gik i 2012 ned med en kæmpe depression, hvor jeg var tæt på at tage mit eget liv, tros 5 børn, som jeg elsker over alt på jorden. Jeg har altid haft et dårligt selvværd, ikke følt jeg var god nok, ikke turde sige hvad jeg mente eller følte, snakkede alle efter munden, gjorde og sagde, hvad jeg troede andre ville høre. Det resulterede i 4 meget dårlige forhold, hvor af i de to blev jeg gift, selv om jeg inderst inde vidste, at det var en dum ide, mine partnere har alle 4 været meget dominerende, kørt hårdt på min psyke, hvor jeg tit ønskede, at de havde tæsket mig, for så kunne jeg da bevise, at det gik dårligt, folk kunne jo ikke se, hvor skidt det gik, jeg havde altid en maske på, så ud ad til så det jo godt ud, men jeg var SÅ meget ødelagt inden i, og jeg troede jo på, at det var mig der var noget galt med. Da jeg i 2012 fik depressionen, blev jeg af en god ven anbefalet at gå til en Healer, han blev min redning, efter et par gange sagde han til mig.. Du kan selv Heale.. Da fik jeg tårer i øjnene, vidste bare, at det var den vej jeg skulle, Jeg ville også finde et sted, hvor jeg udover et få en uddannelse, også kunne rydde op i MIN rygsæk, da det har, og er meget vigtigt for mig, når jeg skal arbejde med andre mennesker. Jeg fandt en 3 årig uddannelse, hvor de første 1½år var som clarvoiant healer, og overbygningen de sidste 1½ år som Healings terapeut. I dag har jeg fået ryddet op i mit indre, det har været en hård, med den bedste rejse jeg har givet mig selv i mit liv, i dag er jeg en glad kvinde, som tør stå ved hvem JEG er, jeg elsker livet, og er taknemmelig for de forhold jeg har haft, da de har lært mig en masse. I dag har jeg en fantastisk kæreste, som elsker mig som den jeg er, støtter mig, og bliver ikke kørt på psykisk. Du kan også få et fantastisk liv, fri for fysisk og psykisk smerte, det handler om, at vi selv tager ansvar for vores liv, kikke ind ad. Jeg kan give dig redskaberne, give dig bevistheden , så du kan se/forstå, hvorfor tingene er som de er for dig lige nu. Jeg møder DIG lige hvor du er, og sammen fører vi dig igennem en rejse du aldrig vil glemme..

Ønsker DIG det bedste…

Hilsen Birgitte 

 

Få kontakt til os 

Her kan der skrives en kort tekst

 

Hør mere. – Bliv ringet op….