KAKAO CEREMONIMit første møde med ceremoniel kakao.

Første gang jeg hørte om ceremoniel kakao var jeg MEGET skeptisk, men ved jo med mange nye ting jeg møder på min rejse - Giv det en chance, og det er jeg glad for at jeg gjorde.
Jeg blev noget overrasket, hold nu op hvor blev der sat skub på kroppens energier, energien kørte rundt i et fantastisk flow, jeg mærkede mine chakra tydeligere, og fik en velsignet ro i krop og sind, kakaoen arbejdede tydeligt videre igennem natten og dagen efter, der var blevet åbnet op for noget at det, som jeg arbejdede med i mit indre.

Jeg holder nu kakao ceremonier, hvor vi starter med en lille meditation, skaber en god energi og deler med hinanden hvad vores intention er.
Efter vi har drukket kakaoen, vil der typisk være stilhed, jeg vil gå imellem jer og tromme lidt.
Der vil være forskellige reaktioner fra hver enkelt, og intet er forkert, gør som du føler er rigtigt for dig, om du har lyst til at danse, synge, grine eller græde, så er alt som det skal være.
Jeg vil støtte dig hele vejen igennem.
Til slut vil vi dele vores oplevelser med hinanden over en varm kop te/kaffe.
Dette er selvfølgelig frivilligt, og husk, vi som er samlet til en ceremoni, har alle tavshedspligt.
En kakao ceremoni vil tage omkring 3 timer, fra kl. 19 til kl. 22 og koster 150kr pr person.

Jeg holder også 1 til 1 kakao session.
1 til 1 kakao session, er til dig, som vil gå i dybden med den proces du er i lige nu.
Vi vil starte med en lille snak om hvad det er der rører sig i dig lige nu, hvad er din intention, og hvad er dine forventninger.
Det vil foregå i trykke rammer, du vil have min fulde opmærksomhed under hele forløbet, der vil være masser af healing tilstede, og jeg vil lave lidt kropsarbejde.

En kakaosession vil tage mellem 1½ til 2 timer og koster 800kr.